Telefoonnummer: 085 130 15 99

Voor pijnklachten kunt u ons ook in het weekend bereiken. Ons servicenummer is 085 130 15 99

Wie doet wat?

De behandeling is een samenwerking tussen NKOI, uw tandarts of tandprotheticus en uzelf. Het is van belang dat u goed weet wie wat doet.
 

De tandarts of tandprotheticus

De tandarts of tandprotheticus is en blijft verantwoordelijk voor u. Deze zal in eerste instantie kijken of een verwijzing naar NKOI zinvol is. Nadat de implantaten zijn geplaatst zal de tandarts of tandprotheticus de behandeling voor het plaatsen van kroon, brug of klikgebit verzorgen.
 

NKOI kroon- en brugwerk

De implantologen van NKOI zijn verantwoordelijk voor het vaststellen of implantaten voor u de geschikte oplossing zijn. Bij een positief behandeladvies krijgt u van NKOI een begroting van de kosten voor uw behandeling. Nadat u de begroting heeft goedgekeurd zullen medewerkers van NKOI rechtstreeks een afspraak met u maken. Na de behandeling krijgt u van de NKOI implantoloog hygiëne-instructies zodat u zelf kunt zorgen voor het goed onderhouden van uw implantaten. Een jaar na de behandeling ontvangt u van NKOI een oproep voor een eindcontrole van uw behandeling.

 

Klikgebit

De implantologen van NKOI zijn verantwoordelijk voor het vaststellen of implantaten voor u de geschikte oplossing zijn. Bij een positief advies verzorgt NKOI de aanvraag van uw klikgebit bij de zorgverzekeraar. Nadat deze de begroting heeft goedgekeurd, zullen medewerkers van NKOI rechtstreeks een afspraak met u maken. Na de behandeling krijgt u van de NKOI implantoloog hygiëne-instructies zodat u zelf kunt zorgen voor het goed onderhouden van uw implantaten. Een jaar na de behandeling ontvangt u van NKOI een oproep voor een eindcontrole van uw behandeling.

 

U zelf

Nadat de implantaten geplaatst zijn en de prothese is aangemeten, is het heel belangrijk deze goed te verzorgen en uw mondhygiëne op peil te houden. Het is belangrijk het tandvlees rond de implantaten goed schoon te houden. Uzelf kunt vragen over de behandeling en de procedure aan ons (NKOI) stellen. Aan de implantoloog tijdens het vooronderzoek, of op een ander tijdstip telefonisch of per e-mail. 


Voordelen van behandeling door NKOI:

  • Behandeling door ervaren specialisten.
  • Behandeling in de buurt.
  • Korte lijn met uw behandelaar.
  • NKOI regelt alles voor uw klikgebit met uw verzekeraar.

 

NKOI huisregels

  • Graag tien minuten voor de afspraak aanwezig zijn.
  • Bij het niet kunnen nakomen van uw afspraak dit graag 48 uur van te voren doorgeven. Dit kan per e-mail of telefoon. Wij kunnen dan de planning voor andere patiënten aanpassen.


Bij het niet tijdig afmelden of te laat verschijnen voor de behandelafspraak, zijn wij genoodzaakt de kosten van de afspraak aan u door te belasten. Deze kosten zijn afhankelijk van de behandeling en natuurlijk omstandigheden.

 

Adres

Esdoornlaan 4
2161 MR LISSE


Contactgegevens


Tel.  085 130 15 99
E-mail: info@nkoi.nl 

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 - 12:00 en van 14:00 - 17:00 uur.

Op vrijdag zijn wij wij telefonisch bereikbaar van 9:00 - 12:00 uur.

© , NKOI | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022