Telefoonnummer: 085 130 15 99

Voor pijnklachten kunt u ons ook in het weekend bereiken. Ons servicenummer is 085 130 15 99

Verzorging na behandeling

Goed poetsen en regelmatige controle zodat u er (levens)lang plezier van zult hebben

Om de wondgenezing te bevorderen, is het verstandig om het de eerste twee dagen na de ingreep wat rustiger aan te doen. Na twee weken worden de hechtingen door uw eigen behandelaar verwijderd. Na de behandeling krijgt u informatie mee hoe u kunt omgaan met eventuele ongemakken en op ons telefoonnummer 030-242 60 80 kunt u ons zo nodig dag en nacht bereiken.

 

Ongemakken na de behandeling

  • Om zwellingen te voorkomen krijgt u na de behandeling van ons een ‘coldpack’ mee naar huis.
  • Thuis kunt u ook koelen met ijsklontjes in een plastic zak of door gebruik te maken van een herbruikbaar coldpack (verkrijgbaar bij de drogist).
  • Slaap de eerste twee nachten na de behandeling met een extra kussen om de zwellingen te verminderen.
  • Tegen de pijn achteraf is één pijnstiller meestal voldoende. Neemt u deze in vóór de verdoving is uitgewerkt. Mocht u pijn krijgen, dan kunt u deze goed bestrijden met de ibuprofen of paracetamol die we u hebben voorgeschreven.
  • Nabloedingen komen niet vaak voor. Een lichte nabloeding kan doorgaans worden gestopt door 30 minuten op een stevig gevouwen verbandgaasje te bijten. Ook het bijten op een theezakje met earl grey thee blijkt vaak een effectieve methode om een lichte nabloeding te stelpen.

 

 

Werken na de ingreep

Doorgaans kunt u, met een tijdelijke aanpassing van uw voeding, de dag na de operatie weer normaal functioneren. Speelt het uiterlijk een belangrijke rol of verricht u zwaar lichamelijk werk dan dient u rekening te houden met een iets langere herstelperiode. 
Houd de verkoeling telkens 30 minuten tegen de kaak, geef dan de kaak 30 minuten rust. Pauzeer dus regelmatig om te grote afkoeling van de huid te voorkomen. Herhaal dit gedurende 3 uur.

Adres

Esdoornlaan 4
2161 MR LISSE


Contactgegevens


Tel.  085 130 15 99
E-mail: info@nkoi.nl 

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 - 12:00 en van 14:00 - 17:00 uur.

Op vrijdag zijn wij wij telefonisch bereikbaar van 9:00 - 12:00 uur.

© , NKOI | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022